Kodin Kuvalehti

6 nroa vain 29 € + valitsemasi lahja

Tilaa UUDISTUNUT Kodin Kuvalehti itsellesi tai lahjaksi 6 numeroa (3 kk) vain 29 € (norm. 50 €)! Hintaedun lisäksi saat valitsemasi lahjan: Finlaysonin Mila-kuosisen pöytäliinan, Fiskars Edition –malliston Black&White -sakset, Cook´n Co –veitsisetin tai 2 numeroa (1 kk) lisää pituutta tilaukseesi!

Tilaa lehti

Kuvaus

Kodin Kuvalehden jokainen numero rakentuu vahvoista tarinoista ja kauniista kuvista. Lehden henkilöhaastattelut ja reportaasit imaisevat lukijan mukaansa ensimmäisestä lauseesta lähtien. Jokaisesta lehdestä löydät helppoja reseptejä arkiruokaan ja leivontaan sekä ihania menyy-ehdotuksia vuoden juhliin, saat vinkkejä kotiin ja sisustukseen sekä tee se itse -ideoita, tutustut uusiin ja mielenkiintoisiin ihmisiin henkilöhaastatteluiden kautta ja pääset nojatuolimatkoille ympäri maailmaa upeiden matkareportaasien avulla.

Joka toinen viikko ilmestyvä Kodin Kuvalehti on Suomen ylivoimaisesti luetuin naisten ja kodin lehti. Se elää vahvasti mukana suomalaisen kodin arjessa ja juhlassa.

Kodin Kuvalehti ilmestyy 24 kertaa vuodessa (23 lehteä).

 

Tämän hetken tilaajalahjat

Finlayson Mila-pöytäliina, arvo 41,90 €

Finlaysonin pöytäliinan raikkaan värinen Mila-kuosi luo kauniin taustan niin juhla- kuin arkikattauksiinkin. Sinivalkoinen pirteä kukkakuvio sopii mainiosti myös puutarhajuhliin tai mökkiä somistamaan. Kangas on napakkaa ja laadukasta täyttä puuvillaa. Koko: 145 x 250 cm

Fiskars Sakset Black&White Special Edition, arvo 19,90 €

Black&white -sakset ovat Fiskarsin special edition tuote.

Ominaisuudet:- Terien liukkuutta voidaan säätää.- Kahvat lujaa, testattua teknistä muovia.- Tarkkuushiotut terät ruostumatonta, karkaistua terästä. Tehokas leikkausgeometria ja oikea teroitus keventävät leikkaamista ja takaavat hyvän leikkuujäljen. Kestää konepesua, kemikaaleja, lämpöä ja iskuja.

Cook’n Co veitsisetti, arvo 35,95 €

Cook’n Co Veitsisettion 4 veitsen setti, jossa yksi paistiveisti ja kolme japanilaista Santoku kokkiveistä yleiseen paloitteluun.

1x paistiveitsi 20 cm, 1x santoku veitsi 18 cm, 1x santoku-veitsi 12,5 cm, 1x santoku veitsi 11,5 cm